Starters

Wat is er nu leuker, nadat wij ook zelf deze fase hebben meegemaakt, dan het begeleiden van een startende ondernemer. De starter komt vaak blanco, d.w.z met te weinig, of onvoldoende kennis op administratief gebied, maar met veel kennis van zijn of haar eigen werkzaamheden, binnen. We kunnen u duidelijk maken, wat er allemaal komt kijken bij het starten van een eigen ondeneming en kunnen u ondersteunen bij het maken van een bedrijfsplan en het opzetten van uw financiële administratie, en al uw belastingzaken.

Voor een startende ondernemer verandert er veel ten opzichte van een situatie in loondienstverband. Daarom kunnen de meeste starters hulp en advies goed gebruiken. De Kamer van Koophandel is één van de goede instanties die de starter goed op weg kan helpen.

ASN: de definitieve oplossing van het (financieel) administratieve gedeelte van uw startende onderneming, door het opgebouwde verleden op financieel en administratief gebied.

Met onze ervaring en deskundigheid maakt u zeker een goede start. Waarom tijd verspillen aan uw administratie. Door met ons in zee te gaan kunt u alle tijd besteden aan het opstarten en ontwikkelen van uw onderneming.

Landelijke gezien ligt het percentage starters dat binnen 5 jaren weer stopt hoog. Een van de belangrijkste oorzaken is in veel gevallen het gebrek aan goede begeleiding. Bij ASN bent u voor goede begeleiding aan het juiste adres. Door onze deskundige begeleiding wordt u kans op een gezonde winstgevende onderneming vergroot.