Bedrijven

Heeft u er genoeg van om zelf uw administratie bij te houden of heeft u er simpel weg de tijd of kennis niet voor, laat uw administratie dan over aan Administratieve Service Nederland (ASN).

ASN kan uw gehele administratie opzetten, uitvoeren en onderhouden en u regelmatig voorzien van betrouwbare rapportages en overzichten. U bent daardoor volledig op de hoogte van wat er binnen uw onderneming gebeurt en u hoeft er zelf weinig of niets voor te doen.

U kunt iedere maand of ieder kwartaal uw administratie bij ASN aanleveren (dit is afhankelijk van de aangifte BTW). Uw administratie wordt verwerkt en de BTW aangifte wordt verzorgd. Het voordeel voor uw als klant is, dat u hierna weet, d.m.v. overzichten, hoe uw organisatie er financieel voorstaat. Als er onverhoopt toch problemen ontstaan kunnen wij proberen deze in samenwerking met u op te lossen.

Na afloop van ieder jaar ontvangt u van ons een jaarrekening en de door ons verzorgde aangiftes.

Op verzoek kan ASN de jaarrekening met u bespreken, en kunnen wij u adviezen geven hoe u uw organisatie wellicht beter kunt leiden en/of financieel beter kunt laten renderen.